IATA CARE ESTE LUMINA POTRIVITA PENTRU CITITUL INAINTE DE CULCARE

Lectura inainte de culcare este una dintre cele mai eficiente metode de relaxare, reducand cu pana la 68% nivelul de stres. Insa, pentru a te bucura cu adevarat de serile dedicate cititului, alege lumina potrivita – aceasta te va ajuta sa te relaxezi si nu va impiedica eliberarea melatoninei, singurul antioxidant care asigura un somn usor si odihnitor.

 

7 TRUCURI SIMPLE DE PUS IN APLICARE PENTRU A-TI PASTRA LOCUINTA CALDUROASA IARNA ACEASTA

Mai jos gasesti 7 sfaturi simple pentru a iti mentine casa calda, fara costuri suplimentare - care pica la tanc, inainte de caderea zapezii.

 

CELE MAI UTILE INVENTII ELECTRICE DIN ULTIMII 50 ANI

Inventatorii pasionati au creat solutii incredibile in ultimii 30 de ani, care ne fac viata mai usoara atat acasa, cat si la birou. Site-ul american MrElectric.com ne ajuta sa trecem in revista cateva dintre ele.

 

4 SFATURI CARE TE VOR AJUTA SA-TI PROTEJEZI PRIZELE DIN EXTERIORUL CASEI

Ce au in comun luminile de Craciun si uneltele electrice din curtea casei tale? Iti spunem noi – prizele exterioare.

 

Drumul parcurs de energia electrica – de la sursa de productie a energiei electrice si pana in locuinta ta

Te-ai intrebat vreodata care este drumul parcurs de energia electrica pentru a ajunge in casa ta si, mai ales, pentru a-ti asigura toate acele facilitati fara de care nu ti-ai mai putea imagina existenta?

 

6 SOLUTII CREATIVE SI SIGURE PENTRU ILUMINAREA DOVLECILOR DE HALLOWEEN

Cea mai infricosatoare sarbatoare din an se apropie cu pasi repezi, iar casa ta este pe cale sa se transforme intr-o poveste cu vrajitoare, fantome, dar mai ales cu dovleci care prind viata.

 


Citeste mai mult