Testeaza CEZometrul, aplicatia care te ajuta sa iti masori amprenta asupra economiei

Cu ocazia publicarii primului raport de impact din domeniul energiei electrice, Grupul CEZ in Romania lanseaza CEZometrul, aplicatia online care calculeaza amprenta fiecarui utilizator asupra economiei si societatii.

 

Cu CEZ CONFORT rezolvi rapid situatii neprevazute de #Acasa!

CEZ Vanzare vine in intampinarea nevoilor casei tale cu cel mai nou produs de energie electrica: CEZ Confort. Acesta iti permite sa beneficiezi de serviciile unui specialist, care sa iti ofere sprijin atunci cand apar incidente neprevazute in locuinta ta.

 

Cu E-factura CEZ Vanzare salvezi timp si castigi garantat un premiu

Factura electronica aduce pentru clientii CEZ Vanzare care inca nu s-au abonat la E-factura un nou val de premii! Poti castiga telefoane cool, tablete de ultima generatie sau roboti de bucatarie, daca alegi sa primesti factura CEZ pe e-mail, nu adusa acasa de catre postas. Este atat de simplu!

 

AFLA CUM POTI ALEGE BECURILE POTRIVITE PENTRU LOCUINTA TA

Imagineaza-ti lumina stralucitoare dintr-o zi de vara insorita – aceasta nu numai ca iti intensifica starea pozitiva, dar te face sa te simti energizat si pregatit pentru o zi plina.

 

CELE MAI SPECTACULOASE FESTIVALURI INTERNATIONALE ALE LUMINII

Festivalurile de lumini sunt tot mai populare la nivel international. Ele transforma strazi, poduri sau cartiere intregi in imagini spectaculoase, care surprind atat localnicii cat si turistii.

 

Cercetatorii creeaza materiale incredibile care pot absorbi energia exact ca plantele

Cercetatorii sunt cu un pas mai aproape de a crea sticle sau textile din ADN artificial care poate absorbi lumina - ceea ce ar putea imbunatati utilizarea energiei solare prin utilizarea unor noi tipuri de materiale.

 


Citeste mai mult