Cu E-factura CEZ Vanzare salvezi timp si castigi garantat un premiu
Factura electronica aduce pentru clientii CEZ Vanzare care inca nu s-au abonat la E-factura un nou val de premii! Poti castiga telefoane cool, tablete de ultima generatie sau roboti de bucatarie, daca alegi sa primesti factura CEZ pe e-mail, nu adusa acasa de catre postas. Este atat de simplu!

In perioada 20 noiembrie 2017 – 20 februarie 2018, toti clientii CEZ Vanzare care renunta la factura de electricitate printata in favoarea celei primite pe e-mail castiga garantat unul dintre cele peste 7.000 de premii puse in joc:

  • 7000 de brelocuri cu Energix sau Calorix
  • 100 de roboti de bucatarie Philips
  • 10 tablete Samsung
  • 2 telefoane Iphone 8

Te poti abona la E-Factura utilizand oricare din urmatoarele canale:

E-factura este un serviciu gratuit de transmitere electronica a facturii de energie electrica prin intermediul postei electronice care iti ofera acces in timp real la informatii. Accesand acest serviciu, primesti factura de energie pe e-mail, in ziua emiterii. Astfel, se reduce durata de transmitere-receptie a facturii si te ajuta sa iti planifici mai usor bugetul disponibil, avand in timp util data scadentei. Mai mult, permite arhivarea electronica a facturilor cu impact minim asupra mediului inconjurator.

Pentru mai multe informatii despre concurs, accesati www.cezinfo.ro/efactura.

 

Mult succes!

Echipa CEZ Vanzare

 


ARTICOLE SIMILARE
Cum alegem masina de spalat in functie de costul unui kilogram de rufe spalate?

Daca te gandesti sa cumperi o masina de spalat rufe, pe langa capacitatea de incarcare, dimensiuni si pret, ar fi util sa iei in calcul si consumul de energie electrica, consumul de apa si cat te costa sa speli un kilogram de rufe raportat la an

 

SFATURI PENTRU CEI CARE LOCUIESC CU CHIRIE

Cati dintre noi nu s-au gandit ca ar vrea sa schimbe sau sa imbunatateasca ceva in casa in care locuiesc, dar nu o pot face deoarece nu e a lor.