Cu E-factura CEZ Vanzare salvezi timp si castigi garantat un premiu
Factura electronica aduce pentru clientii CEZ Vanzare care inca nu s-au abonat la E-factura un nou val de premii! Poti castiga telefoane cool, tablete de ultima generatie sau roboti de bucatarie, daca alegi sa primesti factura CEZ pe e-mail, nu adusa acasa de catre postas. Este atat de simplu!

In perioada 20 noiembrie 2017 – 20 februarie 2018, toti clientii CEZ Vanzare care renunta la factura de electricitate printata in favoarea celei primite pe e-mail castiga garantat unul dintre cele peste 7.000 de premii puse in joc:

  • 7000 de brelocuri cu Energix sau Calorix
  • 100 de roboti de bucatarie Philips
  • 10 tablete Samsung
  • 2 telefoane Iphone 8

Te poti abona la E-Factura utilizand oricare din urmatoarele canale:

E-factura este un serviciu gratuit de transmitere electronica a facturii de energie electrica prin intermediul postei electronice care iti ofera acces in timp real la informatii. Accesand acest serviciu, primesti factura de energie pe e-mail, in ziua emiterii. Astfel, se reduce durata de transmitere-receptie a facturii si te ajuta sa iti planifici mai usor bugetul disponibil, avand in timp util data scadentei. Mai mult, permite arhivarea electronica a facturilor cu impact minim asupra mediului inconjurator.

Pentru mai multe informatii despre concurs, accesati www.cezinfo.ro/efactura.

 

Mult succes!

Echipa CEZ Vanzare

 


ARTICOLE SIMILARE
Earth Hour: Sa daruim energia noastra naturii!

Pentru al 8-lea an consecutiv Grupul CEZ in Romania se alatura evenimentului global Earth Hour (Ora Pământului) care va avea loc anul acesta pe data de 19 martie, intre orele 20:30 – 21:30

 

Ora Pamantului 2016 - Economisire Energie

Anul acesta, in timpul Orei Pamantului, locuitorii municipiilor Pitesti, Craiova, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Ramnicu Valcea si Alexandria au economisit peste 3900 KWh.