Cu E-factura CEZ Vanzare salvezi timp si castigi garantat un premiu
Factura electronica aduce pentru clientii CEZ Vanzare care inca nu s-au abonat la E-factura un nou val de premii! Poti castiga telefoane cool, tablete de ultima generatie sau roboti de bucatarie, daca alegi sa primesti factura CEZ pe e-mail, nu adusa acasa de catre postas. Este atat de simplu!

In perioada 20 noiembrie 2017 – 20 februarie 2018, toti clientii CEZ Vanzare care renunta la factura de electricitate printata in favoarea celei primite pe e-mail castiga garantat unul dintre cele peste 7.000 de premii puse in joc:

  • 7000 de brelocuri cu Energix sau Calorix
  • 100 de roboti de bucatarie Philips
  • 10 tablete Samsung
  • 2 telefoane Iphone 8

Te poti abona la E-Factura utilizand oricare din urmatoarele canale:

E-factura este un serviciu gratuit de transmitere electronica a facturii de energie electrica prin intermediul postei electronice care iti ofera acces in timp real la informatii. Accesand acest serviciu, primesti factura de energie pe e-mail, in ziua emiterii. Astfel, se reduce durata de transmitere-receptie a facturii si te ajuta sa iti planifici mai usor bugetul disponibil, avand in timp util data scadentei. Mai mult, permite arhivarea electronica a facturilor cu impact minim asupra mediului inconjurator.

Pentru mai multe informatii despre concurs, accesati www.cezinfo.ro/efactura.

 

Mult succes!

Echipa CEZ Vanzare

 


ARTICOLE SIMILARE
Experiment inedit cu masina electrica Renault Zoe

Martin Zmelik, CEO CEZ si Cabral, experiment inedit cu masina electrica Renault Zoe. Aflati mai jos daca au ajuns din Bucuresti la Pitesti fara alimentare.

 

5 TRUCURI PENTRU A REDUCE CONSUMUL DE ENERGIE IN SUFRAGERIA TA, LOCUL DE INTALNIRE PENTRU INTREAGA FAMILIE

Te invitam sa afli cum iti poti reduce factura la energie prin aplicarea treptata a unor pasi prin care familia ta sa scape de practicile risipitoare de energie.