Propriul tau sistem fotovoltaic, la cheie si fara griji!
Stiai ca iti poti monta propriul sistem fotovoltaic pentru #Acasa cu o finantare de pana la 90% prin Administratia pentru Fondul de Mediu, ceea ce iti poate oferi o independenta energetica partiala si o economie de anuala la factura de energie de pana la 70%?

Daca esti proprietar al unei case in unul din judetele Dolj, Arges, Olt, Gorj, Valcea, Mehedinti si Teleorman iti pregatim proiectul la cheie si te ajutam sa devii prosumator, prin vanzarea surplusului de energie produs. Poti afla toate informatiile pe www.cezinfo.ro/fotovoltaice.

DE CE SA ALEGI CEZ VANZARE?

 • Vom pregati intregul proiect la cheie (inclusiv documentatia proiectului, demersuri pentru obtinerea documentelor, avizelor si certificatelor necesare) si te vom ajuta sa obtii finantarea acestuia, din fonduri nerambursabile;
 • Cu noi si partenerii nostri, ai o garantie de 25 de ani pentru un randament al panoului de 80%, 5 ani pentru panouri, 5 ani pentru invertor si o garantie de 2 ani pentru lucrarile de montaj;
 • Avem o echipa de specialisti, cu experienta in domeniul furnizarii de energie electrica, care va pregati intregul proiect, in conformitate cu cerintele legale;
 • Colaboram cu furnizori cu experienta in domeniu;
 • Cumparam surplusul de energie, conform reglementarilor in vigoare;
 • Iti asiguram calitate si profesionalism.

CE INCLUDE OFERTA NOASTRA COMPLETA?

Furnizam intreaga tehnologie prin intermediul partenerilor nostri:

 • panouri fotovoltaice
 • invertor
 • materialele de conexiune
 • structura de montaj a sistemului
 • modul de comunicatie
 • tablou electric curent continuu/ curent alternativ

CAT ECONOMISTESTI?

Afla cat poti economisi anual din productia proprie, precum si care va fi surplusul aproximativ pe care ti-l vom cumpara, accesand calculatorul disponibil pentru sistemul de panouri fotovoltaice de 3kWp, pe www.cezinfo.ro/fotovoltaice.

Economisirea difera in functie de consumul anual, profilul de consum si tipul de sistem fotovoltaic instalat.

Mai multe detalii despre oferta CEZ Vanzare, conditiile de eligibiliate si documentele necesare sunt disponibile online, pe www.cezinfo.ro/fotovoltaice, pe email, la cez_crc@cez.ro, in Centrele de Relatii cu Clientii sau apeland Info Linia CEZ - 0251 929.

Noul produs CEZ Vanzare vine in contextul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrica demarat de catre Ministerul Mediului, prin Administratia pentru Fondul de Mediu. Acesta presupune acordarea unei finantari nerambursabile de pana la 90% din valoarea investitiei, in limita a 20.000 Lei, iar diferenta este suportata de catre beneficiarul final, din surse financiare proprii. Programul totalizeaza fonduri de pana la 130 milioane de Euro, la nivel national.

 


ARTICOLE SIMILARE
CUM SE PRODUCE ENERGIA EOLIANA. STII UNDE SE AFLA CEL MAI MARE PARC EOLIAN DE PE USCAT DIN EUROPA?

Povestea CEZ Romania in domeniul energiei eoliene incepe in luna august 2008 odata cu achizitia celor doua proiecte ce formeaza cel mai mare parc eolian situat pe uscat din Europa, localizate in Dobrogea, in zona comunelor Fantanele, Cogealac si Gradina, cu o capacitate totala de 600 MW.

 

CUM ALEGEM DIMENSIUNEA DIAGONALEI UNUI TELEVIZOR

Daca te gandesti sa iti cumperi un televizor pentru a te bucura de emisiunile, filmele si jocurile tale preferate iata cateva sfaturi de la specialistii nostri care te pot ajuta sa faci o alegere potrivita pentru tine si pentru familie.