Reduceri pentru consumatorii din Iași care aleg oferta CEZ Vanzare
Dupa ce in toamna anului 2016, CEZ Vanzare a deschis prima reprezentanta in afara Olteniei, aria sa traditionala de operare, ofertele furnizorului de energie electrica si gaze naturale intra acum si pe piata Iasului.

Din 5 octombrie, toti consumatorii ieseni pot beneficia de reduceri de 18% la abonamentul de energie electrica si de 5% la pretul gazelor naturale. Ofertele vin in sprijinul consumatorilor pentru a reduce platile la facturile de utilitati si se adreseaza atat clientilor casnici, cat si celor din zona de business. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre discounturile oferite de CEZ Vanzare, accesati www.cezinfo.ro/iasi sau sunati la Info Linia CEZ - 0251 929.

Serviciile si produsele CEZ Vanzare sunt disponibile pe piata energiei din Iasi datorita parteneriatului bazat pe incredere si transparenta cu SST Grup (Servicii Sistem Tehnic Grup), prin intermediul caruia se vor incheia contractele la energie sau gaze naturale.

„Ne bucuram ca putem oferi si in Capitala Moldovei avantajele de care se bucura clientii CEZ Vanzare din alte regiuni ale tarii: oferte personalizate adaptate fiecarui client, servicii de calitate si consultanta permanenta. Cu ajutorul acestor beneficii, ne dorim ca partenerii nostri care ofera produsele CEZ Vanzare sa construiasca o relatie pe termen lung cu firmele si consumatorii din Iasi.”, a precizat Cornelia Szabo, Director Executiv si Presedinte al Directoratului CEZ Vanzare.

Parte din Grupul CEZ in Romania, CEZ Vanzare este principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul tarii, cu circa 1.420.000 de clienti, atat consumatori rezidentiali, cat si din zona de business si institutionali. CEZ Vanzare furnizeaza energie electrica in 90% din judetele tarii, oferind clientilor sai pachetul dual energie electrica si gaz înca din anul 2010.

 


ARTICOLE SIMILARE
SFATURI PENTRU CEI CARE LOCUIESC CU CHIRIE

Cati dintre noi nu s-au gandit ca ar vrea sa schimbe sau sa imbunatateasca ceva in casa in care locuiesc, dar nu o pot face deoarece nu e a lor.

 

CUM SE PRODUCE ENERGIA EOLIANA. STII UNDE SE AFLA CEL MAI MARE PARC EOLIAN DE PE USCAT DIN EUROPA?

Povestea CEZ Romania in domeniul energiei eoliene incepe in luna august 2008 odata cu achizitia celor doua proiecte ce formeaza cel mai mare parc eolian situat pe uscat din Europa, localizate in Dobrogea, in zona comunelor Fantanele, Cogealac si Gradina, cu o capacitate totala de 600 MW.